PREMIERA S6

PREMIERA S6

Azimut S6, drugi model nove generacije S športnih Azimut plovil. Obsežna uporaba karbona pri izdelavi plovila omogoča tehnološke prednosti, ki S plovila postavljajo v sam vrh industrije.

Find out more
LINIJA ATLANTIS

LINIJA ATLANTIS

Športna, visoko-zmogljiva in dinamična linija. Atlantis je večnamenski športni cruiser za tiste, ki radi iščejo tisto pravo razburljivost življenja na morju. Popolna fuzija lepote in uporabnosti, združena z nepremagljivim italijanskim dizajnom.

Find out more
LINIJA FLYBRIDGE

LINIJA FLYBRIDGE

Najbolj obsežna linija med svetovno konkurenco, z modeli od 42 in pa vse do 88 čevljev. Plovila iz Flybridge kolekcije razbijajo vse mite dizajna in lastnikom resnično omogočajo, da razmišljajo o morju ki ga imajo tik pred očmi.

Find out more
LINIJA S

LINIJA S

S linija zahvaljujoč številnim tehnološkim rešitvam združuje športni videz in edinstveno eleganco. Uporaba visoko-tehnoloških materialov to linijo naredi privlačno in boljšo od vsega drugega. Pravi karbonski "game-changer".

Find out more
LINIJA MAGELLANO

LINIJA MAGELLANO

Linija Magellano, za ljudi ki si želijo križariti še dalj, brez potrebe po odrekanju eleganci in udobnosti Azimutovih plovil. Magellano plovila so vedno varna in udobna pri navigaciji, zahvaljujoč inovativnemu "Dual-mode" trupu, ki revolucionarno omogoča več potovalnih hitrosti, potovalno in tisto hitrejšo, na istem čolnu, z istimi motorji.

Find out more